WAK

De Westhoekacademie biedt de kinderen van de lagere afdeling op vrijdagnamiddag (van 15u20 tot 17u00) de kans om deel te nemen aan creatieve lessen.

Voor een bedrag van € 77 of € 53 (sociaal tarief) krijgen uw kinderen dit schooljaar 2 lestijden per week les in tekenen, schilderen, boetseren, experimenteren, kliederen, enz. Om de financiële drempel te verlagen bestaat er ’Kunstkans’. De bijdrage is € 10 (alle info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De lessen gaan van start op vrijdag 6 september en vinden plaats op onze school voor de 1ste en de 2de graad. De 3de graad gaat naar een ruimte in het Navigo-museum.

Voor alle inlichtingen: hoofdschool secretariaat, Veurnelaan 109, 8670 Koksijde, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.westhoekacademie.be - 058 53 27 00 of digitaal inschrijven via de website.