Kleuterafdeling

Tof :
Geen uitdaging is hen teveel. De kleuterjuffen blijven er steeds voor gaan.

Muzisch 
Ze dansen, zingen, springen, bewegen, spelen graag samen toneel en poppenspel. Het muzische is niet weg te denken uit hun aanbod.

Creatief
Op een interactieve wijze spelen we in op wat kleuters boeit. Ze geven kleuters volop de kans om te ontdekken, te experimenteren,enz...

Zorgverbredend 
Niet alle kinderen hebben het altijd gemakkelijk. Daarom besteden zij veel aandacht aan zorg. Daar staan de zorgcoördinator en een halftijdse zorgleerkracht voor garant samen met de kleuterjuffen.

Kleurrijk
De school met de kleurtjes, een begrip in Oostduinkerke. Ook in de nieuwe kleuterafdeling wordt kleur een belangrijk aspect. 'Breng kleur in je leven'.

Differentiërend:
Differentiëren betekent onderwijs op maat aanbieden. Op die manier proberen we zoveel mogelijk talenten bij kinderen te ontdekken.

Dynamisch:
De tijd staat niet stil. Ook de kleuterafdeling gaat mee met zijn tijd. Een nieuw gebouw, nieuwe leermethodes, invoeren van vernieuwingen, groeien naar de toekomst.

Sportief
Bewegen is zeer belangrijk bij kleuters. De motorische ontwikkeling wordt voortdurend gestimuleerd door turn- en zwemlessen, spelen op de speelplaats, enz ...

Share
More in this category: Peuterklas »
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…