Brengen van de kinderen

Wij vragen uw aandacht voor volgende punten:

  • ’s Morgens en ’s middags doen wij ons best om de rijen rustig naar binnen te laten gaan. Mogen wij u vriendelijk vragen aan de schoolpoort / schooldeur afscheid te nemen van uw kind(eren) en u buiten de school te begeven. Indien u iets persoonlijks aan de leerkracht wil vragen, kan dat reeds vanaf 8u.30. Meld u dan aan aan het secretariaat.
  • De school start om 8u.45. Om de lessen niet te storen, is het dus noodzakelijk om uw kind(eren) op tijd naar school te brengen. De voordeur en het blauw hekken worden elke morgen en middag afgesloten en dan dient u aan te bellen voor u de school binnen kunt.
  • Bij het belsignaal nemen ouders afscheid van hun kleuter(s) op de speelplaats. Wanneer het slecht weer is, worden de kinderen opgevangen in de kleuterzaal.

Vijf minuten na de officiële schoolbel sluiten de groenen schoolpoorten automatisch. Zorg dat u tijdig de school verlaat!

                                            

Share
More in this category: « Afhalen van de kinderen Fluohesjes »
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…