Communicatie

Gemeenteschool Oostduinkerke CommunicatieWe engageren ons als school om met iedereen open te communiceren. We zijn een ruimdenkende dorpsschool met een warm hart.

Wij streven ernaar om (groot)ouders actief te betrekken bij de werking van de school, enerzijds door hen te informeren via infoblaadjes en digitale communicatie én anderzijds door rechtstreeks met hen in gesprek te gaan (infoavonden, oudercontacten) en informele momenten (schooljaaropening, grootouderfeest, schoolfeest). Het kleuterdagboek en de klasagenda zijn ook middelen om met elkaar in contact te komen.

We geven de leerlingen inspraak over ons schoolgebeuren. Dit kan in de klas maar ook via de leerlingenraad en de kindergemeenteraad.

Er is een sterke verbondenheid tussen de school, de plaatselijke verenigingen, het dorpsgebeuren en de gemeente Koksijde. Die wisselwerking zorgt voor een win-winsituatie.

Share
More in this category: « Eigentijds onderwijs Samenwerken »
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…